HALLO

HIER BIJ CREATIVE ART AND INK GA IK SAMEN MET U OP ZOEK NAAR HET KUNSTWERK DAT VOLDOET AAN UW VRAAG.
OF HET NU GETEKEND, GESCHILDERD OF GETATOEERD MOET WORDEN , HIER KAN HET ALLEMAAL EN IK MAAK GRAAG EEN AFSPRAAK MET U OM JE IDEE TE BESPREKEN.
AANGAANDE EEN TATTOO EN OM U HET BEST TE KUNNEN BEDIENEN EN HET MINST GESTOORD TE WORDEN TERWIJL IK KLANTEN TATOEER WORD ER GEVRAAGD LIEFST EEN -MAIL- TE STUREN MET JE VRAAG. UW VRAAG WORD ZO SNEL ALS MOGELIJK BEHANDELD.
ANDERE VRAGEN KUNNEN EVENTUEEL PER TELEFOON MAAR TIJDENS TATTOO SESSIE’S KAN IK DE TELEFOON NIET BEANTWOORDEN AANGAANDE HYGIENE MAAR U KAN ALTIJD EEN BERICHT NALATEN EN DAN LAAT IK ZO SPOEDIG MOGELIJK IETS WETEN.

U kan de shop bereiken via de contact pagina en de links !!

HARTELIJK DANK VOOR HET BEGRIP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *